Kulinarinis turizmas Baltijos regione: praktinis vadovas vietos maisto gamintojams

Asociatyvi nuotr. Asociatyvi nuotr.

Lietuvos kaimo turizmo asociacija, įgyvendindama tarptautinį projektą BASCIL, parengė praktinį vadovą pavadinimu „Praktiniai kulinarinio turizmo paslaugų kūrimo sprendimai vietos maisto gamintojams Baltijos jūros regione“.

Šis vadovas skirtas pokyčių iniciatoriams, maisto gamintojams, ūkininkams bei visiems, norintiems pradėti teikti kulinarinio turizmo paslaugas. Jame pateikiami konkretūs sprendimai, idėjos ir gerosios praktikos pavyzdžiai, kurie padeda sėkmingai integruoti kulinarinį turizmą į esamą veiklą ar verslo modelį.

Vadove galima rasti naudingos informacijos apie:

  • vietos tapatybės ir produktų pristatymą;
  • kulinarinio maršruto formavimą;
  • bendradarbiavimą su vietos bendruomene ir turizmo paslaugų teikėjais;
  • verslo sklaidą bei rinkodaros priemones.

Vadovas ne tik pateikia teorines Įžvalgas, bet ir remiasi realiais pavyzdžiais iš Baltijos jūros regiono – Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir Švedijoje – veikiančių gamintojų patirtimi.

Leidinys skirtas visiems, norintiems plėsti savo veiklą, praturtinti klientų patirtį ir prisidėti prie vietos turizmo bei gastronomijos augimo.

Susipažinkite su vadovu ir pasisemkite įkvėpimo ŽŪR puslapyje.

 

Žemės ūkio rūmai

Video